RENOVATIE

offerte1Voldoet uw monument, pand of woning niet meer aan de huidige kwaliteitseisen en/ of is deze toe aan renovatie?

Hercules Bouw is gespecialiseerd in renovatie van onder andere monumenten, historische panden, woningen en bedrijfspanden. Wij beschikken over een ruime ervaring en expertise op het gebied van renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Met oog voor de authentieke details worden de producten exact nagemaakt waardoor de uitstraling en het karakter van het pand behouden blijven.

Wilt u uw monument renoveren? Dan heeft u te maken met allerlei eisen van de overheid. Hercules Bouw is bekend met deze eisen. Daarnaast hebben wij ervaring met zowel gebruik van oude als nieuwe materialen en bouwtechnieken om uw monument te renoveren in de oude stijl. Wij helpen u niet alleen graag met renoveren, maar geven u ook een gedegen advies.

Wilt u uw woning renoveren? Indien uw woning niet meer voldoet aan de door uw gewenste kwaliteit, is het wellicht tijd voor renovatie van uw woning. Met ons advies, planning en werkwijze bent u er zeker van dat uw woning op een kwalitatief hoogwaardige manier gerestaureerd wordt, passend bij uw stijl.

Wilt u uw bedrijfspand renoveren? Het is belangrijk dat uw bedrijfspand/ kantoor een prettige thuisbasis vormt voor u en uw werknemers, en de juiste uitstraling heeft. Met de advies en renovatie van Hercules Bouw bent u er zeker van dat u een effectief en kwalitatief gerenoveerd bedrijfspand tegemoet gaat.

Hercules Bouw stelt graag een plan op om uw pand te renoveren. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bekijk hier al ons gemaakte werk.